Maak kennis met Orchid!

100% Vegan                                              


Met trots ontvangen we Orchid, het nieuwe paradepaartje in de salon! Hoe fijn zou het zijn om eens helemaal opnieuw te beginnen met de verzorging van je haar? Een heerlijk schoon gevoel. Alsof je haar de wereld aan kan.. nu kan dat! Wij geloven dat bouwen aan sterk haar alleen mogelijk is vanuit een schone kern. Dat klinkt logisch maar dat is het niet. Door het gebruik van allerlei verzorgings- en stylingsproducten, raken haren steeds meer verzadigd. Ze zitten vol met verzwarende stoffen. De glans verdwijnt en verzorgende ingrediënten kunnen niet langer doordringen in het haar om hun werk te doen. Ondertussen vormen ze, op hun beurt, weer nieuwe laagjes en nieuwe ballast voor het haar. Om die cirkel te doorbreken is er het Orchid Hair Rebuild Program. Een speciale behandeling voor in de salon om alle mogelijke residuen vooraf uit het haar te verwijderen en de haarstructuur te egaliseren. Zo creëren we de perfecte basis voor sterk, glanzend en veerkrachtig haar

 

De Orchid-lijn bevat een complete lijn met shampoos, conditioners, hydrators, masks, serums en oils voor normaal, fijn, gekleurd, droog, krullend haar en specials. De basis van elke serie is het Orchid Complex. Het verschil met de andere lijnen? De dosering en concentratie. Deze word dankzij testen met uw haar afgestemd op het haartype en de conditie van uw haar!

 

Tijdens de behandeling krijgt u een diepte reiniging van het haar waarna er een haar-test word uitgevoerd. Hieruit zal blijken hoe gezond uw haar is. Na deze test ontvangt u een heerlijke kuur afgestemd op uw haar. Geniet van een lekker kopje thee of koffie terwijl de kuur zijn werk doet. Ondertussen maken we voor u een verzorgingslijn afgestemd op wat uw haar nodig heeft en uw wensen. Na de kuur word uw haar verzorgd, afgesloten en gedroogd naar wens. U verlaat de salon met prachtig verzorgd en glanzend haar. Dat wil toch iedereen!


Balance

De Balance, een lijn voor het 'normale' haar. Met het Orchid Complex behoudt normaal haar zijn souplesse, glans en veerkracht. De milde verzorging met het speciaal ontwikkelde Balance Proteïn Complex aangevuld met zonnehoed maakt het haar blijvend gezond en zijdezacht. De perfecte basis voor elk kapsel.

De Balance lijn bestaat uit;

-  Shampoo

-  Coditioner

-  Leave-in

-  Hydrator

-  Serum

-  Mask

Repair

De Repair, een lijn voor droog en beschadigd haar. Een extra hoge concentratie van het exclusieve Orchid Complex is verantwoordelijk voor het snelle herstel van droog en beschadigd haar. Het Orchid Complex maakt niet alleen het verschil tussen droog en levendig haar. Maar ook tussen dof haar, haar met glans en tussen stug en soepel haar. De toevoeging van de werkzame bestanddelen van de aloë vera plant zorgt voor sterk en soepel vallend haar.

De Repair lijn bestaat uit; 

-  Shampoo

-  Coditioner

-  Leave-in

-  Hydrator

-  Oil

-  Mask

Curl

De Curl, een lijn voor krullend of gepermanent haar. Hydrateert direct en definieert krullen. Voor gewichtloze veerkracht en elasticiteit. Geeft prachtige glans en zorgt ervoor dat de krul bij elkaar gehouden word. 

De Curl lijn bestaat uit;

-  Shampoo

-  Coditioner

-  Leave-in

-  Hydrator

-  Serum

-  Mask


Color

Gekleurd haar is extra kwetsbaar. Pigmenten vervagen, worden dof of verkleuren onder invloed van zon. Het Orchid Complex beschermt het haar van binnenuit. Een speciaal plantaardig UV- filter voorkomt de negatieve invloed van ultraviolette straling. Het toegevoegde zonnebloemextract heeft een antioxiderende werking. Het resultaat? Een prachtige glans en kleuren die blijven.

De Color lijn bestaat uit;

-  Shampoo

-  Coditioner

-  Leave-in

-  Hydrator

-  Oil

-  Mask

 

Fine

De zachte, dunne haarstructuur vormt een uitdaging voor elke kapper. Het speciaal ontwikkelde Fine Hair Proteïn Complex aangevuld met bamboe versterkt het haar van aanzet tot punt. Zo krijgt zelfs fijn en futloos haar een weelderig en vederlicht volume. Goed doorkambaar en zonder gespleten punten.

De Fine lijn bestaat uit; 

-  Shampoo

-  Coditioner

-  Leave-in

-  Hydrator

-  Serum

-  Mask

 

Specials

Soms heeft haar extra zorg nodig. Als er bijvoorbeeld sprake is van een gevoelige of vette hoofdhuid. Of bij roos en allergieën. De Orchid Specials reinigen mild en herstellen het haar van binnenuit. Daarnaast is er de specifieke werking van actieve ingrediënten die de hoofdhuid voeden, kalmeren en/of herstellen. Het resultaat? Sterk, verzorgd haar en een gezonde hoofdhuid.

De Special lijn bestaat uit;

- Dandruff

- Sebum

- Sensitive 

- Sensitive NO Parfume